Ik weet heel veel over dieren. Dieren’, hoor ik je denken. ‘Je deed toch iets met foodcoaching en mensen?’

Klopt. Maar oorspronkelijk ben ik opgeleid als dierenarts. Waarna ik me jarenlang heb bijgeschoold in voeding & gezondheid van mensen. Toen ik nog werkte als hogeschooldocent. Ik ontdekte dat er weinig verschil is tussen mensen en dieren. Sterker nog, de mens is eigenlijk maar een simpel zoogdier. De stapeling van mijn opleidingen is een krachtige combi. Ik ben medisch goed onderlegd, weet alles over de herkomst van ons eten. En ik heb veel kennis over het effect van goede voeding op je lijf.

Deze kennis heb ik heel praktisch uitgetest. Op mezelf. Want jarenlang worstelde ik met mijn gewicht, had ik een hoge bloeddruk en was ik altijd moe. Tot ik leerde wat echt eten met je doet. Ik legde de focus op wat je wel moet eten. In plaats van me blind te staren op wat niet mag. Dat was veel fijner. Want zo deed ik mijn bourgondische inslag niet te kort.

En toen kwam het moment dat ik besefte, ‘ik wil met al mijn kennis iets betekenen voor anderen.’ Misschien wel voor jou. Als jij meer energie kunt gebruiken, last heb van vage klachten die je vroeger nooit kende. Of worstelt met je gewicht.

Ik nam een krachtig besluit. ‘Ik begin voor mijzelf. Ik word foodcoach’Een sprong in het diepe. Geen vast salaris meer. Maar een leven als ondernemer. En na een turbulent opstart jaar, voelt het goed. Doen wat me te doen staat. Jou een duwtje in de goede richting geven. Met humor. Op een zachte manier.

Ik investeerde heel veel geld in online-ondernemersopleidingen. En dat doe ik nog steeds. Investeren in kennis en vaardigheden. Geld in ruil voor iets wat heel waardevol is voor mij. Op dit moment. Geld wat ik heel bewust uitgeef. Maar wat ook pijn doet. Veel pijn. Zoveel? Is dat het waard? En elke keer zeg ik weer volmondig, ‘ja’.

Want het brengt me dichter bij iets wat ik echt wil. Van waarde zijn voor vrouwen die nu staan waar ik ooit stond. Moe, futloos, niet lekker in hun vel.

Dus dat is ook de vraag die ik altijd stel aan potentiele klanten. Als ik in hun ogen zie dat ze schrikken van het bedrag wat mijn begeleiding kost. Ik vraag heel simpel, Wat is jouw gezondheid je waard’.

Dat kan ik niet voor jou beslissen. Dat doe je zelf.

Een deel van de vrouwen die ik spreek, zegt heel resoluut: ‘Ja, dit is het me waard. Mijn gezondheid heeft nu voor mij de hoogste prioriteit.’ Geen fijner gevoel dan het maken van een bewuste keuze in wat belangrijk is voor jou.

Een tweede groep zegt heel resoluut ‘Nee. Om dezelfde reden als de eerste. Hun prioriteit ligt op dat moment bij andere dingen.

En dan is er nog een groep die twijfelt. ‘Ik zie er de waarde wel van in, maar……. En die ‘maar’ kan van alles zijn. Daar ga ik niet over.

Misschien behoor jij ook wel tot deze groep. Dan kom ik graag met jou in gesprek. Niet om je over te halen. Om ‘weer een klantje te winnen’. Nee, omdat ik je wil helpen een bewuste keuze te maken. Om ja te zeggen tegen jezelf. Ja tegen je lijf, je gezondheid. En je humeur. Of gewoon nee. Als het jouw ding niet is.

Stop met twijfelen en zoek het uit. Neem contact met me op. Ontdek of ik iets voor je kan betekenen. Of je een klik voelt met mij. Ik help je graag om duidelijkheid te scheppen in wat goed voelt voor jou. En wat er bij je past. Zodat eten geen worsteling meer is, maar een weelde voor je wordt.

 

Klik hier. Misschien is het voor jou wel een nieuw begin voor de rest van je leven.

Ik spreek je graag.

Liefs, Willieanne

Ps. Wil je me live ontmoeten? Dat kan. Op vrijdag 3 november geef ik de workshop ‘eten zonder diëten’. Wil je hier bij zijn? Laat het weten via contact@tijdvoorpauze.nl. Ik reserveer voor jouw alvast een plek.

admin