Ilonka (44)

Ik dacht al dat ik gezond at en dat ik veel van gezonde voeding wist omdat ik al eerder een kort programma bij Willieanne had gedaan. Toch had ik nog regelmatig dat ik tegen dingen aanliep. Dat was voor mij de reden om er dieper in te duiken.

Mijn grootste frustratie was namelijk dat ik niet zo’n planner ben en ’s avonds dus altijd weer hapsnap een maaltijd moest bedenken. Daardoor belandde er maaltijden op tafel die op zich prima leken, maar bij nader inzien minder voedend. Ik wist dat Willieanne mij verder kon helpen. Mijn grootste inzicht is wel dat het vooruitplannen van je maaltijden, heel veel winst oplevert. En dat de weerstand ertegen gewoon in mij zit. Doordat ik beter ben gaan plannen is het ook heel makkelijk om veel meer groenten te gaan eten.

Het allerfijnste is wel dat de kilo’s die ik met het eerdere programma al was kwijtgeraakt, gewoon zijn weggebleven. Er mag nog een beetje af, maar daar ligt nu even niet de focus. Deze manier van eten laten inslijten is nu mijn hoofddoel.

Het is echt een heel goed en uitgebreid programma. Goede opbouw en veel informatie. En veel lekkere recepten die prima te maken zijn, ook met een gezin. Dit is echt een heel goed programma voor iedereen die zich bewuster wil worden van wat eten met je doet. En niet alleen voor 40 + plus vrouwen. Het is ook heel goed voor als je je fitter wilt voelen en graag wat wilt afvallen zonder honger. Alhoewel daar het programma niet eens voor was bedoeld geloof ik.

Sylvia (48)

Ik ben aan het programma begonnen omdat ik meer handvatten wilde krijgen over wat nu wel of niet gezond is. Ik was in elk geval behoorlijk de draad kwijt omdat er zoveel verschillende informatie wordt gegeven over voeding.

Voordat ik begon dacht ik dat het een lastige en moeilijke periode zou worden. Wat me ook nog eens heel veel tijd zou gaan kosten. Het is me zo ontzettend meegevallen. Het is helemaal niet moeilijk. Ik durf eigenlijk wel te zeggen dat het heel makkelijk is. Het was erg leuk om er mee bezig te zijn en de wetenschappelijk achtergronden te leren kennen. En om dus écht te weten wat nu goed is voor je lijf (en je geest!).

Van het resultaat ben ik heel blij geworden. Een fit gevoel en eindelijk die drie kilo eraf die ik zelf maar niet weg kreeg. Ik blijf op hoofdlijnen gewoon doorgaan met mijn nieuwe eetpatroon.

De korte lijnen in de begeleiding vond ik erg prettig. Willieanne is grappig maar ook heel serieus met haar vak bezig. Ze heeft een goed luisterend oor voor alles waar je tegen aanloopt. Ik vind het programma een aanrader voor iedereen!

Jos (50)

Ik ben aan het programma bij Willieanne begonnen omdat er echt iets moest gebeuren. Ik voelde me altijd afgemat moe. Door die chronische vermoeidheid had ik een enorme drang naar suiker. Een soort vicieuze cirkel waar mijn energiebalans heel ver te zoeken was. Met het programma heb ik deze cirkel echt kunnen doorbreken. Ik was vooraf eigenlijk wel wat sceptisch. Ik dacht ‘dat wordt weer honger lijden en hoe ga ik de tijd vinden om alles zelf te koken’.

Mijn allergrootste inzicht was dat je met drie goede maaltijden per dag verder niet veel nodig hebt. Dat groente je basis moet zijn en dat variëren helemaal niet moeilijk is. Ik heb echt lol gekregen in het boodschappen doen en koken. Met het programma heb ik bereikt dat nog steeds heel goed zonder suiker kan. En ook al het brood wat ik eerst at mis ik totaal niet. Ik ben onwijs blij dat ik langzaam maar gestaag ook nog gewicht verlies. Mijn energieniveau is veel stabieler geworden. Natuurlijk voel ik nog wel eens moeheid, maar dan ben ik gewoon echt moe. Dat afmattende is weg. Met dit eetpatroon voel ik me echt veel beter.

Willieanne heeft veel kennis over voeding en net een andere kijk op gezond eten. Op haar no-nonsense manier begeleidt ze je op een warme, gezellige en inspirerende manier naar de eindstreep. Dit programma is echt een aanrader voor vrouwen die van zichzelf wel weten dat ze beter moeten eten. Maar die net even een zetje nodig hebben.

 

Jessica (48)

Al langere tijd probeerde ik gewicht kwijt te raken. Dit lukte niet. Dat frustreerde mij behoorlijk. Vooral omdat ik dacht dat ik best gezond bezig was. Toen ik in contact kwam met het programma van Willieanne dacht ik; ‘Dit ga ik eens proberen’. Al had ik wel mijn twijfels hoor. Waarom zou het nu wel lukken? Ga ik dat wel volhouden?

Het was eigenlijk heel makkelijk vol te houden. Ik deed het programma samen met een vriendin en daardoor konden we elkaar stimuleren en motiveren. Het is mij enorm meegevallen. Ik kreeg veel energie van al dat gezonde eten. Ik ben afgevallen maar nog fijner is het dat ik die weegschaal in mijn hoofd heb losgelaten.

Heel erg fijn dat ik me nu zo goed voel. Ik heb een prettig eet-ritme gevonden waar ik heel trots op ben. Ik voel me continue lekker vol en daardoor heb ik bijna geen last meer van het tussendoor snaaien naar zoetigheid. Door de extra verkregen energie en het gemak waar me dit mee afgaat, eet ik eigenlijk nog steeds op deze manier. Ik denk niet eens meer aan brood bij de lunch.

De begeleiding van Willieanne was erg goed. Echt een gedreven persoon met ongelooflijk veel kennis over voeding. Ook de recepten waren lekker en makkelijk te maken.

Dit programma is een absolute aanrader voor vrouwen die 40 geweest zijn en steeds meer moeite hebben om een gezond gewicht te houden. Door deze manier van eten sta je op een andere manier stil bij je behoefte aan voedsel. Je ziet dat vegetarisch eten of vaker vis eigenlijk heel makkelijk is.

Ursula (53)

Ik ben aan het programma begonnen vanwege mijn gewicht. Sinds ik niet meer rook, is mijn gewicht er niet heel veel beter op geworden. Nou niet dat ik er meteen op uit was om af te vallen, maar ik wilde gewoon echt gezond gaan eten. Je denkt namelijk al heel snel dat je gezond bezig bent. Maar door het programma kwam ik erachter dat het nog zoveel beter en gezonder kan.

Het belangrijkste wat ik heb bereikt dat ik me veel beter voel. Een soort ‘schoner’ vanbinnen. En dat niet alleen. Ook de rest van het gezin is veel gezonder gaan leven. Ik vond het een heel goed programma en de begeleiding was geweldig. Als ik een vraag had, dan had ik ook heel snel antwoord. Als je je eetpatroon wilt opschonen is dit programma een echte aanrader.

Dinie (57)

De reden waarom ik met het programma ben begonnen was die telkens terugkerende twijfel. Wat is er nu eigenlijk gezond. Natuurlijk had ik mijn bedenkingen bij aanvang. Waar stap ik in? Past dit wel bij mij? Weer zoveel informatie, worden mijn twijfels niet groter? Dat soort dingen.

 

Mijn grootste inzicht na afloop was dat ik al heel veel weet. En bevestigd wordt in wat ik wel en beter niet moet eten. Dat geeft mij zelfvertrouwen dat ik goed bezig ben.

 

Het was heel prettig om begeleiding te krijgen zodat ik al mijn vragen kon stellen. Daarom raad ik het andere vrouwen zeker aan om dit programma te volgen. Een goede stok achter de deur als je je gezondheid serieus wilt nemen.

 

Liesbeth (53)

Ik ben aan het programma begonnen omdat ik te zwaar ben en wil afvallen. Maar ik weet zelf heel goed dat dat niet gaat lukken als ik niet structureel mijn eetgewoontes ga veranderen. Dit programma was voor mij een hele goede opstap.

Door de uitleg in het programma over bepaalde voedingsmiddelen ben ik erachter gekomen dat het dus echt uitmaakt wat je nu precies eet. En ook de theorie achter gedragspatronen hebben mij het inzicht gegeven hoe je deze structureel kunt veranderen.

Ik ben de veranderingen met kleine stapjes aan het doorvoeren. Ik heb nu enkele kleine wijzigingen doorgevoerd waar ik echt heel blij mee ben. Ik ontbijt nu bijvoorbeeld heel anders dan wat ik deed. De rest volgt 😃.

Het is echt een goed en uitgebreid programma. Je kon al je vragen stellen en kreeg daar snel antwoord op. Het is een aanrader voor vrouwen die het anders willen en een klein steuntje kunnen gebruiken.

Marleen (40)

Ik ben aan het programma mee gaan doen omdat we thuis in een sleur zaten van elke week weer dezelfde dingen eten. Niet heel erg gezond. Ik vind het spannend om nieuwe dingen te proberen omdat ik niet zo’n eter ben. Maar ook omdat de kinderen heel weinig lusten. Dat mocht voor mij wel anders.

Ik had wel wat twijfels vooraf. Is het wel iets voor mij? Lust ik het allemaal wel? Ga ik er wel mee aan de slag? Het is me enorm meegevallen. Ik zal nooit een alleseter worden, maar ik hebt ontdekt dat ik veel meer lust dan ik eigenlijk dacht. We eten bijna iedere week verse soep. Had ik echt nooit van mezelf verwacht. We eten met het gezin veel gevarieerder en ik durf nu ook vaker nieuwe dingen uit te proberen.

Ik vond het een heel goed programma. En ook het persoonlijke contact vond ik heel fijn. Dan heb je toch het gevoel om er niet alleen voor te staan. Ik raad het dan ook zeker aan voor vrouwen die graag iets willen veranderen aan hun eetpatroon, maar er zelf niet uitkomen.

Christi (44)

Ik ben aan het programma begonnen omdat ik na de vakantie op de weegschaal ging staan en schrok van mijn eigen gewicht. Ik merkte het ook aan mijn kleding, ik moest een maat groter kopen van broeken. Of de broeken die ik had zaten te strak. Ik baalde gewoon van mezelf en van mijn eigen lijf. De maat was (letterlijk) vol.

Ik had natuurlijk wel mijn twijfels of ik het wel zou volhouden. Ik ben een ‘hartig type’ die van lekker eten houdt. Ik weet best al veel over gezond leven en gezond eten, maar dit was toch weer verzand. En hoe ik dit met thuis en mijn werk zou kunnen combineren was ook wel een dingetje.

Mijn grootste eyeopener is wel dat het vooral ‘makkelijk’ en lekker kan. Dat je met simpele ingrepen toch effect hebt. Bijv. ‘gewoon’ zorgen voor meer groenten bij je aardappeltjes, groenten, vlees. Hoe simpel kan het zijn. En kritisch kijken op wat je koopt aan producten (toch even op de verpakking kijken).

Ik ben uiteindelijk na 8 weken tussen de 5-6 kg verloren aan gewicht. Dat scheelt een kledingmaat. En ik voel me duidelijk fitter doordat je meer zorgt voor langzame koolhydraten.

Het programma was super en de begeleiding echt goed. Ook hele duidelijke uitleg en achtergrond in de modules. Dat helpt bij mij. Ik heb graag een ‘haakje’ zodat ik weet waarom ik dingen doe zoals ik ze doe. Ik wil graag weten wat erachter zit. Ik vond ook de live-dag heel erg leuk. Ik raad dit programma echt heel veel vrouwen aan die worstelen met gezond eten en met hun gewicht. Top!

Het belangrijkste wat ik heb bereikt dat ik me veel beter voel. Een soort ‘schoner’ vanbinnen. En dat niet alleen. Ook de rest van het gezin is veel gezonder gaan leven. Ik vond het een heel goed programma en de begeleiding was geweldig. Als ik een vraag had, dan had ik ook heel snel antwoord. Als je je eetpatroon wilt opschonen is dit programma een echte aanrader.

Staat hier binnenkort jouw ervaring?

Wil jij dit ook?

Vraag vandaag nog een gratis online-gesprek aan.

Ontdek wat gezonde voeding kan doen voor je energieniveau & gezondheid, je lijf & mind. Én hoe je dit op een praktische en leuke manier combineert met al die andere dingen die ook moeten gebeuren.